Μενού
Καλάθι Αγορών

Ιστορίες Επιτυχίας RSS Feed

12 Dec Άρης Ανδρικάρας & Αννέτα Πολυκρέτη
Aris 0 4650
Άρης ΑνδρικάραςΓνώρισα την Herbalife Nutrition σε μία περίοδο της ζωής μου που δεν αναζητούσα επιπλέον εργασία διότι είχα ήδη δύο!Tο πρωί εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μία τεχνική εταιρεία και το βράδυ έκανα delivery για έξτρα εισόδημα!Επειδή ..
01 Oct Γιώργος Βαμβακάρης - Λένα Βαμβακά
Aris 92 4100
-Γιώργος ΒαμβακαρηςΞεκίνησα ως καταναλωτής για ένα καλύτερο αθλητικό αποτέλεσμα μιας και από μικρό παιδί ήμουν αθλούμενος και το  πέτυχα μέσα σε 8 μήνες.Αυτος ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα επαγγελματικά με την εταιρία.Τότε δούλευα ιδιωτικός υπάλληλος..
03 Mar Βασίλης Τζήμας
Aris 0 4090
Όταν ήμουν 19 χρονων ένας Άγνωστος ήρθε στην καφετέρια στην οποία δούλευα ως σερβιτόρος και με κάλεσε σε μια επιχειρηματική ενημερώση της Herbalife.Η ιδέα ότι θα μπορούσα να κερδίζω παραπάνω χρήματα παράλληλα με την δουλειά που έκανα, με ενθουσίασε.Έ..
25 Nov Ιωάννης Αδαμόπουλος - Δάφνη Βεργίνη
Aris 0 4004
-Ιωάννης ΑδαμόπουλοςΓνώρισα την Herbalife Nutrition ως στρατιωτικός ενώ αναζητούσα έξτρα εισόδημα.Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και τον πρώτο χρόνο παραιτήθηκα διότι είδα την εξέλιξη και το μέλλον που μπορώ να έχω μέσα από αυτή την ευκαιρία. Έκτοτε δρα..
01 Oct Γιώργος Χουστουλάκης - Μαρία Χλιού
Aris 0 3937
Γνωρίσαμε την Herbalife για να ελέγξουμε το βάρος μας, διότι μετά το γάμο μας, είχαμε πάρει πολλά κιλά!Είχαμε κάνει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και με την διατροφή αυτής της εταιρίας καταφέραμε να μπούμε σε μια σειρά!Μετά από το αποτέλεσμα μας πρ..
01 Oct Γιώργος Τζήμας - Μαρία Σταύρου
Aris 0 3742
Γιώργος Τζήμας Εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος 3 χρόνια σε Internet Cafe με εξαντλητικά ωράρια.Ένιωθα οικονομική ανασφάλεια και απαισιόδοξα για το μέλλον μου. Ευτυχώς ο αδερφός μου είχε ξεκινήσει συνεργασία με την εταιρεία και μου μίλησε και μένα γ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 7 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ